Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У суді не поспішають вирішувати проблему з узаконюванням Януковича

Четвер, 1 лютого 2007, 17:14

До Закарпатського апеляційного суду скарга Генпрокуратури на рішення Мукачівського міського райсуду про заборону публікувати закон про Кабмін не надійшла.

Про це "Экономическим известиям" повідомив перший заступник голови апеляційного суду в Закарпатській області Микола Крегул.

"Я знав би про те, якби апеляція прийшла до нашого суду. У всякому разі, я думаю, що ця справа не настільки засекречена, щоб не повідомити про неї. До того ж, як на мене, громадськість повинна знати, як просувається розгляд справи про закон про Кабмін у судовому порядку", - сказав він.

Крегул також відзначив, що не знає, хто буде розглядати апеляційну скаргу, якщо вона все-таки прийде.

"Усі справи в нас розподіляються по черзі, тобто ще жоден суддя не знає, буде він розглядати цю справу чи ні. Коли апеляція надійде до суду, канцелярія в порядку черги призначить суддю, і справа буде розглянута", - повідомив Крегул.

Як відомо, раніше джерела УНІАН у Закарпатському апеляційному суді повідомляли, що 31 січня суд почав розгляд скарги генпрокурора Олександра Медведька на рішення Мукачівського міськрайонного суду про заборону публікувати закон про Кабінет міністрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...