Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МОРОЗ УЗАКОНИВ ЯНУКОВИЧА

П'ятниця, 2 лютого 2007, 08:56

Закон про Кабінет міністрів опубліковано у п'ятничних номерах парламентської газети "Голос України" та газети центральних органів виконавчої влади "Урядовий кур'єр".

Під документом стоїть підпис голови Верховної Ради Олександра Мороза, датований 21 грудня. Таким чином, закон офіційно набув чинності, повідомляє УНІАН.

У четвер, 1 лютого, заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин заявив, що у секретаріаті президента не визнаватимуть легітимність закону про Кабінет міністрів і підготували подання до Конституційного Суду зі статусом першочергового.

Як відомо, Верховна Рада 21 грудня 2006 року прийняла урядовий варіант закону про Кабінет міністрів, відхиливши законопроект про уряд, поданий президентом.

11 січня 2007 року Ющенко повернув зі своїми пропозиціями для повторного розгляду Верховною Радою закон про Кабмін.

12 січня Верховна Рада подолала вето на закон про Кабмін. Парламент не підтримав жодної з 42-х пропозицій президента до цього закону.

Ющенко 19 січня повернув зі своїми пропозиціями для повторного розгляду Верховною Радою про Кабінет міністрів відповідно до частини другої статті 94 Конституції України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...