Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Закарпатський суд по Морозу прикидається глухонімим

П'ятниця, 2 лютого 2007, 13:21

У Закарпатському апеляційному суді відмовляються повідомляти інформацію про те, чи ухвалено рішення за скаргою генпрокурора Олександра Медведька на ухвалу Мукачівського міськрайонного суду про заборону публікувати закон про Кабінет міністрів.

За даними працівників суду, з четверга матеріали справи по скарзі знаходяться у голови суду Сергія Демченка, який особисто контролює хід цієї справи, повідомляє УНІАН.

Як відомо, 22 січня Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області розглянув позов члена "Нашої України" Ігоря Кріля до Верховної Ради про визнання протиправними можливих дій голови ВР у разі підписання ним закону про Кабмін.

Суд заборонив голові Верховної Ради підписувати ухвалений 12 січня закон, а також публікувати цей документ.

Натомість 26 січня генпрокурор Олександр Медведько направив до Апеляційного суду Закарпатської області скаргу на ухвалу Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області.

31 січня матеріали справи були передані з Мукачівського міськрайонного суду до Закарпатського апеляційного суду і суд мав почати розгляд скарги.

У суді зазначили, що згідно з законом, апеляційний суд має винести рішення не пізніше, ніж через 10 днів після початку розгляду справи.

Закон про Кабінет міністрів було оприлюднено 2 лютого в офіційних виданнях "Голос України" та "Урядовий кур'єр" за підписом Олександра Мороза від 21 грудня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування