Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Ющенка приїде Солана і вся європейська компанія

П'ятниця, 2 лютого 2007, 18:42

На засіданні Україна - трійка ЄС 6 лютого в Києві буде обговорюватися підготовка переговорів щодо нової рамкової угоди й угоди про зону вільної торгівлі.

Про це "Інтерфакс-Україна" повідомили в п'ятницю в Брюсселі в місії України в ЄС.

Також планується, що в ході засідання буде обговорюватися широке коло питань, у тому числі співпраця у галузі безпеки, поставок і транзиту енергоносіїв.

У засіданні візьмуть участь верховний представник Євросоюзу Хав'єр Солана, єврокомісар Беніта Ферреро-Вальднер, голова Ради міністрів ЄС, федеральний міністр закордонних справ Німеччини Франк-Волтер Штайнмайєр.

Крім цих високих осіб, участь у засіданні візьме і представник Португалії, яка буде головувати в ЄС після Німеччини, Мікель Лобу Антунеш.

Під час перебування високих представників ЄС у Києві вони зустрінуться з президентом Віктором Ющенком, прем'єр-міністром Віктором Януковичем і керівництвом МЗС.

Крім того, у рамках візиту в Україну Ферреро-Вальднер зустрінеться із секретарем РНБО Віталієм Гайдуком, міністром економіки Володимиром Макухою, а також 7 лютого відвідає Донецьк, де зустрінеться з керівництвом області і виступить перед студентами Донецького університету.

Раніше джерела не виключали можливість переносу термінів засідання через відсутність в Україні легітимного міністра закордонних справ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...