Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати не захотіли, щоб Томенко став лівою рукою Мороза

Четвер, 8 лютого 2007, 09:33

Депутати відмовилася включити до порядку денного питання про обрання заступника голови Верховної Ради.

"За" дане рішення проголосували тільки 102 (за необхідних 226 голосів) депутата, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Спікер Олександр Мороз зазначив, що лідерам фракцій необхідно зібратися і домовитися з приводу даного питання.

Водночас, член фракції Партії регіонів Віктор Тихонов зазначив, що на даний момент між опозицією і коаліцією нема жодної домовленості щодо обрання віце-спікера від БЮТ. "Це їм наснилося", - сказав депутат, повідомляє УНІАН.

За його словами, у четвер Верховна Рада також не буде розглядати питання про призначення міністра закордонних справ і голови Служби безпеки України.

Тихонов зазначив, що питання, зокрема, про призначення Володимира Огризка міністром закордонних справ може бути розглянуте тільки після того, як до Верховної Ради надійдуть документи, передбачені регламентом.

Крім того, на порядку денному роботи парламенту на четвер не передбачене голосування за кандидатури, які запропонував на ці посади президент.

Раніше депутат від БЮТ Микола Томенко заявляв, що його фракція має намір наполягати на внесенні до порядку денного Верховної Ради в четвер питання про призначення віце-спікера.

"Ухвалили рішення (у четвер на засіданні фракції) наполягати. Сподіваюся, що сьогодні буде розглядатися (питання про призначення віце-спікера)", - сказав він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Водночас у фракції "Наша Україна" не виключали, що підтримають кандидатуру Томенка на посаді віце-спікера.

"На фракції сьогодні не обговорювалося... Я думаю, що є імовірність підтримки", - сказав в інтерв'ю журналістам у четвер член фракції "Наша Україна" Павло Жебрівський.

Водночас член фракції СПУ Євген Філіндаш повідомив журналістам, що фракція має намір підтримати кандидатуру Томенка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування