Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Шахтар" відхрещується від газового Тимощука, а росіяни тримають інтригу

Четвер, 1 березня 2007, 09:52

Гендиректор футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін спростував чутки про те, що за трансфер півзахисника Анатолія Тимощука російський клуб "Зеніт" частково розплатиться газом.

За словами Палкіна, чутки про розрахунок газом "не мають під собою ґрунту", повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу "Шахтаря".

"Наш клуб завжди веде відкриту політику. Всі контракти, що укладаються, абсолютно чисті й прозорі. Я офіційно заявляю, що ніякої газової складової в домовленості про перехід Тимощука в "Зеніт" немає і бути не могло", - сказав Палкін.

Він наголосив, що "Шахтар" - це футбольний клуб, а не газовий трейдер".

У той же час прес-секретар "Шахтаря" Руслан Мармазов у коментарі газеті "Дело" зазначив: "Яким чином буде проводитися розрахунок – це конфіденційна інформація".

Категорично відмовилися підтвердити або спростувати можливість розрахунку за Тимощука газом у прес-службі футбольного клубу "Зеніт".

За словами голови прес-служби клубу Олексія Петрова, будь-яка інформація про угоду щодо придбання Тимощука є комерційною таємницею.

"Справжніх уболівальників не цікавить, скільки заплатять за гравця і чим розрахуються", - зауважив Петров.

Як відомо, 27 лютого Тимощук підписав 4-річний контракт з петербурзьким ФК "Зеніт". Вартість трансферу становила 20 млн. доларів - рекордна сума для країн СНД.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування