Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Усі готелі Львова на час Євро-2012 уже "забиті"

Середа, 25 квітня 2007, 18:38

У Львові на час проведення фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року вже заброньовані всі місця у готелях.

Про це заявив заступник начальника управління культури і туризму Львівської облдержадміністрації Андріан Кліщ, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Уже всі місця в готелях заброньовані", - сказав він на прес-конференції в середу.

За даними Кліща, місця замовлені не тільки в діючих готелях, але й у тих, що будуються або проектуються.

У свою чергу директор Львівської асоціації розвитку туризму Андрій Мацелюх повідомив, що зараз у Львові є 3 тисячі ліжко-місць у готелях і така кількість не задовольняє попит з боку туристів.

У той же час, відзначив директор асоціації розвитку туризму, Львову не вистачає готелів туристичного класу: 3-зіркових готелів і хостелів для молоді.

"Якщо до Чемпіонату Європи таких готелів не побудують, то туристи, які приїхали з Європи, можуть ночувати в Польщі, оскільки там готельна мережа розвинута значно краще", - сказав він.

Кліщ повідомив, що зараз управління культури і туризму починає розробку туристичних і культурних заходів, які будуть проводити під час матчів Євро-2012.

У планах міської влади - будівництво до 2012 року 20-ти нових готелів і стадіону, а також реконструкція аеропорту.

Як відомо, УЄФА надав право проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року Україні і Польщі. В Україні матчі пройдуть у Києві, Донецьку, Львові і Дніпропетровську.

У Польщі турнір будуть приймати Варшава, Гданьськ, Вроцлав і Познань. Кожна країна має ще по 2 резервні міста для проведення чемпіонату: Одеса і Харків в Україні, Краків і Хожув - у Польщі.

Відповідно до заявки, відкриття чемпіонату відбудеться у Варшаві, а фінальний матч - у Києві. У турнірі візьмуть участь 16 команд, розділених на 4 групи. Господарі чемпіонату не беруть участі у відбіркових матчах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування