Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович попередив Ющенка, що він на посаді не вічно

Вівторок, 3 квітня 2007, 10:47

Прем’єр міністр Віктор Янукович закликає президента Віктора Ющенка негайно сісти за стіл переговорів.

Про це він заявив виступаючи у парламенті у вівторок.

"Єдиний спосіб - дочекатися рішення Конституційного Суду. Доки таке рішення не буде винесене, уряд і Рада мають працювати у звичному режимі", - наголосив він.

"Я закликаю президента - треба сісти за стіл переговорів і домовлятися заради майбутнього України. Зважте на тягар відповідальності, який ляже на ваші плечі в разі відмови від переговорів", - додав прем’єр.

Янукович підкреслив, що "ніхто не приходить у владу назавжди, в тому числі і президент, якщо в час протистояння він не продемонструє здатність бути об’єднавчим стрижнем нації".

"Вікторе Андрійовичу, зробіть крок назустріч Україні. Ще є час!", - закликав прем’єр.

За його словами, спроба розпустити Раду стала "продовженням експерименту маніпулювати Конституцією".

"Горезвісний указ президента має на меті узурпацію влади, адже йдеться про розгін легітимно обраного парламенту... Вперше гарант Конституції зважився на крок, що може мати катастрофічні наслідки ", - підкреслив Янукович.

Водночас він запевнив, що "ні авантюристам з табору опозиції, ні президенту не вдасться вибити уряд з ритму щоденної праці".

"Спокій уряду у мандаті довіри, що надали йому виборці і коаліція. І ми обов’язково продовжимо свою роботу, бо ми йдемо в правильному напрямку, ми не можемо втратити напрацьоване", - заявив Янукович.

"Дестабілізації і хаосу не буде, ми вийдемо з кризи не ослабленими, а ще сильнішими!", - додав прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування