Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії натякнули, що на візит Ющенка до Путіна накладена порча

Вівторок, 3 квітня 2007, 19:13

Нова дата візиту в Росію президента Віктора Ющенка поки не визначена, але в Москві його очікують, заявив перший заступник голови МЗС Росії Андрій Денисов.

"Як тільки обстановка дозволить, цей візит відбудеться. Чекаємо на президента України і будемо готові прийняти його, як тільки він зможе залишити свою країну хоча б на короткий час, на час візиту", - сказав Денисов журналістам у Москві у вівторок.

При цьому він підкреслив, що нова дата візиту поки не визначена.

"Дати поки нема, і це природно. Але зберігається інтерес обох сторін до цього візиту", - сказав Денисов, відзначивши, що минулого разу візит Ющенка був перенесений, оскільки він збігся з днями жалоби у зв'язку із загибеллю шахтарів у Кузбасі.

"Тоді відбулася телефонна розмова двох президентів, і вони вирішили його (візит) трошки відкласти. Тоді за пропозицією Віктора Ющенка він був перенесений на 3 квітня, але так склалися обставини, що він знову відкладений", - повідомив Денисов.

"Візит потрібен обом сторонам, до останнього ми його планували, незважаючи на те, що політичний процес в Україні йшов уже кілька днів. І для української, і для російської сторони цінні самі по собі відносини між нашими країнами і народами", - додав він.

За його словами, планувалося, що в ході візиту президенти Росії й України затвердять План дій - "великий документ, у якому висловлюються наміри двох сторін про найширшу співпрацю в різних областях - від атомної енергетики до гуманітарних аспектів".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...