Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський колега Мороза скаже своє слово у п'ятницю

Середа, 4 квітня 2007, 12:41

Держдума Росії в п'ятницю розгляне проект постанови палати в зв'язку з політичною кризою, яка вибухнула в Україні.

На пленарному засіданні в середу спікер Держдуми Борис Гризлов підтримав пропозицію ряду депутатів про підготовку відповідного документу, повідомляє Газета.ру з посиланням на РІА "Новости".

"Думаю, Держдума повинна відреагувати на ситуацію в Україні, і комітет зі справ СНД протягом двох днів зможе підготувати проект постанови для того, щоб у п'ятницю його розглянути", – сказав спікер.

У той же час Гризлов закликав українську владу зробити все можливе, щоб уникнути вуличних зіткнень, повідомляє РИА Новости.

Спікер відзначив, що в республіці "боротьба за владу перейшла з конкуренції партій у протистояння сторін, що загрожує зіткненнями громадян на вулицях".

"Хотілося б застерегти українську владу від такого розвитку подій", - сказав голова нижньої палати російського парламенту.

Гризлов не став давати оцінку подіям, які відбуваються в Україні, відзначивши, що "сьогодні ще не всі заяви зроблені в Києві".

"Ми бачимо рішення Верховної Ради, що не визнають президентський указ про розпуск парламенту, і рішення уряду про відмову фінансувати дострокові вибори в Раду. Думаю, що ми ще повинні будемо оцінити правові кроки в Україні", - сказав спікер Держдуми.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування