Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович засудив осаду Давидовича

Четвер, 5 квітня 2007, 15:09

Прем'єр-міністр Віктор Янукович не підтримує дії депутатів – представників коаліції, які у середу блокували кабінет голови ЦВК Ярослава Давидовича.

Про це він заявив під час прес-конференції у четвер, відповідаючи на питання журналістів.

"Дії депутатів – це реакція на той указ, який був підписаний президентом. Вони дещо емоційні і я не вітаю такі дії депутатів. Такого не повинно бути", - сказав прем'єр.

"Емоцій повинно бути менше, нам треба заспокоїти суспільство і забезпечити громадський порядок", - додав він.

Коментуючи конфлікт у Печерському райсуді Києва, Янукович нагадав, що "сьогодні рішенням суду було відновлено на своїй посаді голову цього суду".

"Це вердикт суду, який був виконаний. Які дії були у суді – я не знаю, але будь-який тиск на суддів, на їх рішення з боку будь-якої гілки влади треба засуджувати. Втручання в дію суду – неможливе", - наголосив Янукович.

Як відомо, у середу близько 20 депутатів від коаліції протягом трьох годин сиділи у кабінеті Давидовича. За словами представника прес-служби ЦВК, один з депутатів заявив, що вони сидітимуть там до ранку четверга.

Водночас у четвер екс-голова Печерського райсуду Києва силою заволодів печаткою суду. Із ситуацією на місці розбиралися депутати Верховної Ради.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...