Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Цушка думають, що "пористи" побили один одного, щоб попіаритись

П'ятниця, 6 квітня 2007, 13:36

Столична міліція називає грубим піаром заяву "Пори" про побиття декількох десятків членів партії.

"Заява "Пори" про нібито побиття ціпками декількох десятків представників партії можна назвати грубим піаром у зв'язку з розколом всередині неї", - сказано в повідомленні центру громадських зв'язків головного управління МВС України в Києві.

За інформацією міліції, у четвер до чергової частини Подільського райвідділу міліції о 21.20 надійшла заява про побиття представників "Пори" у їхньому офісі на вулиці Фролівській 9/11.

Опергрупа, яка виїхала на місце події, встановила, що між колишніми і нинішніми членами партії відбувся конфлікт на ґрунті того, що шестеро членів "Пори" вважають незаконним їхнє звільнення.

У результаті конфлікту, як відзначили в міліції, шестеро колишніх членів "Пори", за їхнім твердженням, одержали тілесні ушкодження.

Вони написали відповідну заяву.

На момент прибуття міліції у приміщенні офісу знаходилося до 20-ти людей, яких-небудь
небезпечних предметів не було, повідомляє ЦГЗ.

Водночас "Пора" збільшила кількість людей на блок-постах біля Центральної виборчої комісії до 500.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба партії, такі дії розпочаті в зв'язку з зростанням політичної напруги в Києві.

"Пора" 3 квітня розгорнула блок-пости для захисту і забезпечення конституційних повноважень ЦВК на чолі з Ярославом Давидовичем.

Планувалося, що всього буде встановлено близько 40 наметів, розрахованих на перебування в них 100 осіб. У наметах будуть жити представники "Пори", що приїхали в Київ з регіонів.

Мета акції - домогтися виконання указу президента про розпуск Верховної Ради і проведення дострокових парламентських виборів, дотримання норм Конституції, а також не допустити провокацій.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...