Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Орли" Януковича вирішили, що Христос уже воскрес?

Субота, 7 квітня 2007, 11:55

Конституційний Суд у середу, 11 квітня, почне розгляд справи про конституційність указу президента Віктора Ющенка про розпуск Верховної Ради.

Про це заявив міністр транспорту і зв`язку Микола Рудьковський, відкриваючи у суботу мітинг протесту проти антиконституційних дій президента.

"Якщо суд визнає, що указ буде неконституційним, це буде підставою для імпічменту президента", - сказав він.

Міністр також заявив, що має "чітку інформацію" про те, що керівництво Секретаріату президента вимагало від СБУ заарештувати 30 представників уряду і народних депутатів, що беруть активну участь в організації акцій протесту проти указу про розпуск парламенту. За його словами, керівництво СБУ відмовилося виконувати ці вимоги.

Рудьковський також заявив, що оточення президента вимагає від Віктора Ющенка підписання указу про пряме президентське правління, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Міністр сказав, що спілкувався з рядом профспілкових лідерів, які обіцяли організувати безстрокові страйки трудових колективів у випадку підписання такого указу або указу про введення надзвичайного стану.

Мітинг проходить у Києві на Майдані Незалежності, і на нього зібралися близько 15 тис. прихильників коаліції. Водночас за повідомленням прес-служби Партії регіонів, на Майдані присутні близько 40 тисяч прихильників коаліції.

Очікується, що прем’єр Віктор Янукович привітає українців зі святом і подякує прихильникам коаліції за підтримку.

Як передає УНІАН, колони представників Партії регіонів продовжують підходити з боку Маріїнського парку, викрикуючи: "Кто шагает дружно в ряд – Януковича отряд. Это мы, это мы - Януковича орлы".

Як повідомлялося, у п’ятницю депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв заявив з трибуни Верховної Ради, що Партія регіонів вирішила не проводити мітинги своїх прихильників із п’ятниці до понеділка, 9 квітня, "поки Христос не воскресне".



 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування