Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи пронюхали, що силовики готуються душити їх мітинг

Субота, 7 квітня 2007, 12:22

Батальйон забезпечення учбового процесу Інституту сухопутних військ знаходиться у стані підвищеної готовності і отримав боєвий комплект у відповідності з вимогами військового часу.

Про це повідомляє у суботу прес-служба Компартії з посиланням на джерела, наближені до керівництва Національного університету "Львівська політехніка".

Одночасно, за твердженням комуністів, у штабі батальйону розроблено "оперативний план придушення у місті Києві громадянських акцій підтримки законно обраного парламенту та протесту проти неконституційних дій президента і його поплічників".

Водночас управління прес-служби Міноборони повідомляє, що підрозділу із згаданою назвою взагалі немає в штаті Інституту Сухопутних військ Національного університету "Львівська політехніка".

"Курсанти його знаходяться у короткочасній відпустці з нагоди свята, а військовослужбовці, які залишилися для несення внутрішньої служби, виконують свої обов’язки, а вільні - готуються до Великодня", - йдеться в повідомленні прес-служби, поширеному в суботу.

"У повній же готовності - паски, писанки з візерунками та настоятель місцевого храму отець Степан. Отже, з Великоднем, шановні!", - повідомляють в Міноборони.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування