Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Феодосійський суд сам скасував своє рішення

Субота, 7 квітня 2007, 14:13

Голова Феодосійського міського суду Ігор Гаврилюк у суботу скасував прийняте напередодні цим судом визначення, що призупиняло виконання указу президента про проведення дострокових парламентських виборів.

Як повідомив у суботу "Інтерфакс-Україна" член політради БЮТ, народний депутат Андрій Портнов, у суботу по клопотанню представника фракції БЮТ Володимира Пилипенка Феодосійський суд "скасував своє визначення, яким раніше незаконно втрутився у виборчий процес".

За словами Портнова, голова суду ухвалив скасувати всі заходи забезпечення адміністративного позову громадянина Георгія Давидова "До всіх п'яти депутатських фракцій щодо їх бездіяльності в питанні ініціювання імпічменту президента" і визначення скасував.

Як повідомив співрозмовник агентства, після рішення Феодосійського суду за позовом Давидова, представники БЮТ направили апеляцію і скаргу в Апеляційний суд Криму і Феодосійський міський суд.

БЮТ має намір ініціювати притягнення судді Феодосійського суду Олександра Коваленка, який прийняв у п'ятницю визначення, до кримінальної відповідальності, оскільки він не мав права розглядати дане питання, підкреслив Портнов.

Інформацію про скасування Феодосійським міським судом свого рішення пізніше підтвердила УНІАН прес-служба президента.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування