Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КС поки не вирішили, що робити з другим указом Ющенка

Четвер, 3 травня 2007, 13:14

У Конституційному суді поки не відкрите конституційне провадження за поданням 160 народних депутатів про конституційність нового указу президента Віктора Ющенко від 26 квітня про дострокове припинення повноважень парламенту.

Подання перебуває в стадії вивчення, повідомив в. о. керівника прес-служби КС Іван Аврамов.

Він також заявив, що прес-служба КС не дає ніяких коментарів із приводу того, чи вийшли на роботу звільнені указом президента судді КС Валерій Пшеничний і Сюзанна Станік.

"Не коментую ці питання", - сказав Аврамов.

Він також заявив, що не має інформації про те, чи проходить у четвер закрите пленарне засідання КС по розгляду подання 53 народних депутатів про конституційність указу президента від 2 квітня про дострокове припинення повноважень Верховної Ради.

У той же час РИА Новости з посиланням на джерело в КС повідомляє, що Конституційний суд у четвер не проводить слухання в справі про законність розпуску президентом Віктором Ющенком парламенту.

"Декілька суддів сьогодні відпочивають, попередивши про це, інші судді в будівлі КС на робочих місцях, у тому числі Станік. Засідання немає, завтра теж не буде, коли наступне – невідомо", - сказав співрозмовник.

Він також не зміг назвати дату продовження розгляду судом справи про законності розпуску Ради.

"Інтерфакс-Україна", РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування