Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Давидовичу знайшли досвідчені кадри

П'ятниця, 4 травня 2007, 15:34

Комітет виборців України готовий запропонувати ЦВК своїх активістів, котрі могли б працювати в окружних виборчих комісіях.

Про це йдеться в зверненні КВУ, поширеному у ЗМІ.

Комітет виборців нагадує, що більшість політичних партій не скористалася своїм правом подати власних представників до складу ОВК, і окружні комісії будуть сформовані за поданням голови Центральної виборчої комісії.

"Однак, на думку КВУ, за такий короткий час Центральній виборчій комісії буде проблематично знайти в усіх регіонах необхідну кількість досвідчених та сумлінних кандидатів у члени окружних виборчих комісій. Для часткового вирішення цієї проблеми Комітет виборців України готовий запропонувати ЦВК своїх активістів, котрі могли б працювати в ОВК", - йдеться в повідомленні.

"Всі представники КВУ мають необхідний досвід та навички і вже неодноразово зарекомендували себе як чесні і неупереджені професіонали під час різних виборчих процесів в Україні та поза її межами", - зазначає Комітет.

КВУ також продовжує наполягати, що за існуючого законодавства та політичної ситуації, організувати повноцінну виборчу кампанію неможливо.

Окрім формування ОВК, залишаються проблеми з фінансуванням виборчої кампанії, формуванням дільничних виборчих комісій, списками виборців тощо.

КВУ вкотре закликає сторони конфлікту досягти політичної згоди та суспільного консенсусу щодо проведення позачергових виборів народних депутатів у жовтні 2007 року в наслідок саморозпуску Верховної Ради України V скликання.

А проведенню цих виборів має передувати зміна виборчого законодавства та належне матеріально-технічне забезпечення виборчого процесу, йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування