Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи відповідатимуть за дружину Ющенка, а януковичі - за журналістів

Понеділок, 7 травня 2007, 09:29

Прокурор Криму, заступник генпрокурора Віктор Шемчук обіцяє прокурорське реагування за фактом дій представників Кримського рескому Компартії, які блокували пересування по території автономії дружини президента Катерини Ющенко.

Про це Шемчук заявив у суботу на своїй першій прес-конференції, яка відбулася після його повернення на прокурорську посаду, повідомляє Обком.

"Я як прокурор можу сказати вже сьогодні: інакше як хуліганськими ці дії назвати не можу, оскільки під час цих дій були зірвані навчальні процеси і в Лозовській школі, і в українській гімназії", - відзначив прокурор.

25 квітня активісти КПУ й Союзу радянських офіцерів Криму провели пікет і встановили намети при в'їзді в Міжнародний дитячий центр "Артек", куди з візитом прибула Ющенко.

Наступного дня кримські комуністи знову встановили пікет на шляху проходження кортежу дружини президента до Лозовської школи-інтернату в Сімферопольському районі. Туди перша леді привезла подарунки й медичне устаткування. 28 квітня дружину президента пікетували біля Будинку художника в Сімферополі.

У той же час, прокурор пообіцяв дати доручення перевірити законність відмови кримської транспортної прокуратури порушити кримінальну справу за фактом перешкоджання журналістській діяльності з боку Партії регіонів, коли невідомі особи не дозволили журналістам вести зйомку відправлення до Києва спецпотягу з прихильниками Партії регіонів для участі у Форумі національної єдності.

За його словами, рішення з цього питання буде прийнято принципово. "Якщо там є склад злочину, то мені абсолютно однаково, під якими прапорами і хто втручався в роботу журналістів і заподіював їм тілесні ушкодження", - підкреслив Шемчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування