Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу зробили операцію

Середа, 9 травня 2007, 10:01

8 травня прем'єр-міністру Віктору Януковичу в Барселоні провели оперативне лікування колінного суглоба.

Як повідомляє офіційний сайт прем’єра, операція тривала 40 хвилин. Зокрема, була виконана артроскопія з корекцією пошкоджень меніска.

Операцію виконував відомий іспанський хірург-ортопед Рамон Кугат, який спеціалізується на спортивних травмах.

Стан Януковича після операції задовільний. Якщо післяопераційний період проходитиме без ускладнень, то за 3-4 доби він зможе повернутися до Києва, зазначає прес-служба.

Необхідність оперативного лікування була зумовлена травмою, отриманою Януковичем близько місяця тому під час гри у теніс. Тоді він вдруге травмував коліно, яке було пошкоджене у 1984 році під час гри у футбол. У зв'язку з першою травмою Янукович протягом кількох років неодноразово лікувався у клініках Донецька, Москви, Києва. Нова травма викликала біль і негативно впливала на загальний стан здоров'я.

Для оперативного лікування була обрана одна з провідних клінік Барселони, оскільки вона відома використанням найсучасніших технологій лікування футболістів із подібними травмами, зазначено на сайті.

За словами Кугата, проведене оперативне лікування поліпшить загальний стан здоров'я, а також дасть змогу Януковичу виконувати необхідні фізичні навантаження, а по завершенні реабілітаційного періоду – відновити заняття спортом.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування