Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція хотіла вломитися на виступ Ющенка

Середа, 9 травня 2007, 15:29

У святковій ході прихильників коаліції, присвяченій Дню Перемоги, взяли участь більше 10 тис. чоловік.

Про це повідомив віце-прем'єр Дмитро Табачник у ході мітингу біля меморіального комплексу "Національний музей історії Великої Вітчизняної війни".

На мітингу біля входу на територію меморіального комплексу виступив лідер Компартії Петро Симоненко, депутати Верховної Ради.

У той же час Табачник висловив співчуття, що працівники міліції не пропустили більшу частину учасників акції на територію музею історії Великої Вітчизняної війни, коли там виступав президент Віктор Ющенко.

Колона прихильників коаліції пройшла урочистим маршем з Бессарабської площі, по Хрещатику, вулицям Грушевського й Січневого повстання до музею історії Великої Вітчизняної Війни під час ходи були покладені квіти до пам'ятника генералові Ватутіну, до Вічного Вогню й обеліска Слави.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, член її парламентської фракції Олег Калашников на мітингу біля заводу Арсенал заявив, що "Партія регіонів ніколи не допустить, щоб колишні вояки дивізій "Нахтигаль", "Роланд" були визнані ветеранами війни, мали такі ж пільги, як і ветерани Радянської армії".

Разом з тим, член фракції Партії регіонів Олена Бондаренко підкреслила, що "в Україні з'явилися не зовсім хороші явища: спроби переписати історію, спроби переформатувати ставлення до ветеранів, спроби їх обізвати ледь не окупантами".

"Те, що відбувається зараз в Естонії, схоже й на деякі українські події. Пронаціоналістичні сили викликають не тільки занепокоєння, але й жах", - додала Бондаренко.

, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...