Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз побачив, що Цушку нанесли "тяжкий удар"

Субота, 2 червня 2007, 14:51

Голова Верховної Ради Олександр Мороз не виключає, що в ситуації з міністром внутрішніх справ Василем Цушком йдеться не просто про захворювання серцево-судинної системи.

Таку думку він висловив у суботу журналістам у м.Славутич Київської області.

Мороз зазначив, що під час відвідання Цушка у лікарні було зрозуміло, що "він явно не здоровий". "І досвід мені дозволяє навіть без медичної освіти говорити, що він справді переніс якийсь тяжкий удар, який проявляється щодо серцево-судинної системи", - додав спікер.

За словами Мороза, Цушко "класний спортсмен, молода людина". Він підкреслив, що Цушко емоційна людина, "але треба знати його, щоб сказати, чи може його звалити якийсь емоційний стрес. Ні – це інші обставини очевидно".

В той же час Мороз додав, що деталей цієї справи не може знати. "Я на цю тему не розповсюджуюся, оскільки мені мало що з цього приводу відомо, але сподіваюся, що все стане зрозумілим і явним", - наголосив він.

Як відомо, 26 травня Цушко був госпіталізований з діагнозом "інфаркт міокарду". Згодом його було транспортовано до німецької клініки, де минулої ночі його прооперували.

1 червня член фракції СПУ Євген Філіндаш заявив, що йому особисто відомо, що Цушко був отруєний, і відомі вже і організатори цього інциденту. Адвокат Тетяна Монтян 30 травня заявляла, що хворобу міністра спричинило отруєння.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування