Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вигнала тільки зрадників

Субота, 2 червня 2007, 16:26

У роботі з'їзду БЮТ оголошено перерву до 18:00.

Як повідомила прес-секретар лідера блоку Марина Сорока, під час перерви планується передати в Центвиборчком документи, що стосуються обнуління списків блоку.

У ході першої частини з'їзду було ухвалене рішення про позбавлення депутатських повноважень 26 народних депутатів, дії яких не збігалися з позицією БЮТ, згідно ст. 81 Конституції.

Зокрема, народними депутатами перестають бути: Валерій Чичков, Володимир Олійник, Олег Антипов, Олексій Данилов, Максим Луцький, Михайло Зубець, Василь Хмельницький, Інга Вершиніна, Володимир Зубик, Олександр Єдін, Дмитро Крючков, Павло Лебедєв, Володимир Толстенко, Михайло Гладій, Володимир Ткаченко, Дмитро Видрін, Володимир Курінний, Олександр Борзих, Олег Надоша, Сергій Сінченко, Сергій Потимков, Любов Стасів, Олександр Ковтуненко, Сергій Поліщук, Олена Вітенко, Микола Замковенко.

Після 18:00, відповідно до рішення ЦВК, з'їздом БЮТ повинне бути ухвалене рішення щодо повноважень інших народних депутатів від блоку.

Повторне рішення про обнуління списку БЮТ прийнято у зв'язку з тим, що після першого рішення ЦВК розглянула це питання з порушенням строків, установлених законом - протягом не семи, а десяти днів.

Також ухвалене рішення відкликати й припинити повноваження депутатів місцевих рад БЮТ, які не виконують рішення центральних органів місцевих рад.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування