Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Морозу обіцяють "кидок", який він запам'ятає на все життя

Середа, 6 червня 2007, 12:14

Член БЮТ Йосип Вінський звинувачує спікера Олександра Мороза у зриві домовленостей, досягнутих між президентом, прем'єром та головою Верховної Ради, з метою непроведення дострокових виборів.

"Сьогодні, після каскаду домовленостей і підписаних документів, переговорний процес щодо проведення дострокових виборів знову намагаються завести у глухий кут", - цитує слова Вінського прес-служба блоку.

"Ідеологом руйнування домовленостей протягом цього періоду (останніх двох місяців) був і залишається лідер СПУ Олександр Мороз", - додав він.

"Справжній зміст його дій полягає в намаганні в будь-який спосіб, хоч на кілька хвилин, затримати своє перебування на посаді голови Верховної Ради", - пояснив Вінський.

За словами члена БЮТ, "останнє "ноу-хау" професійного шулерства – це пропозиція Мороза перевірити легітимність з'їздів опозиційних політичних сил, які прийняли рішення про вихід депутатів з фракцій ВР, що, згідно з Конституцією і законодавством, веде до припинення повноважень цих депутатів".

"У Олександра Мороза явно не вистачає аргументів, тому він починає виголошувати дивні сентенції про необхідність затвердження і перезатвердження заяв депутатів, які склали мандати", - зазначив Вінський.

"Мороз ледь не пробує кожну заяву на зуб, висловлює якісь сумніви і вимагає все нових доказів. І навіть якщо сьогодні Морозу принести графологічну експертизу заяв, підкріплену довідками з міліції, ЖЕКУ чи ЗАГСу, немає сумніву, що будуть знайдені нові причини блокувати підготовку до дострокових виборів", - додав він.

За словами Вінського, "Мороз "підвісив" всю країну не сьогодні, все почалося з 6 липня 2006 року". "Саме Мороз першим заразив інфекцією зради український парламент", - додав він.

Член БЮТ вважає, що "після всіх укладених і власноруч підписаних домовленостей Олександр Мороз сам їх і руйнує".

"Через політичне шулерство Мороз намагається замість подолання кризи її продовжити. Це робиться з розрахунку на те, що якась провокація, можливо й кривава, дасть змогу "антикризовій коаліції" зірвати вибори", - заявив Вінський.

"І це зрозуміло, адже вибори покажуть ціну тієї зради виборців, яку на схилі своєї політичної кар'єри здійснив Мороз. Любов Мороза до "кидків" своїх партнерів загальновідома. На дострокових виборах доля, руками виборців, "кине" його самого – один раз, але так, що вистачить", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
Усі новини...