Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ виведе більшість Черновецького з Київради з прокурором

Четвер, 7 червня 2007, 11:11

Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Київраді має намір звернутися до прокурора міста Києва з проханням здійснити правовий нагляд за дотриманням законності при ухваленні рішень Київрадою.

Про це заявила голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова, повідомляє прес-служба Блоку.

"Ми звернемося до прокурора, щоб він був присутній на сесії Київради з метою здійснення правового нагляду та дотримання виконання законів Київрадою та забезпечення законності при прийнятті рішень у міській раді”, – сказала вона.

Таке звернення, за словами Меліхової, пов’язане з рішенням міжпартійного з’їзду БЮТ про відкликання та дострокове припинення повноважень15 депутатів Київради, які вийшли з БЮТ і перейшли до більшості.

Меліхова наголосила, що депутати, які вийшли з фракції і увійшли в більшість Черновецького зараз втратили свої депутатські повноваження і не можуть брати участі у сесії Київради та роботі постійних комісій.

Після такого рішення, за словами опозиціонерів, на наступній сесії Київради "у Черновецького не буде більшості" і вона не зможе ухвалювати рішення.

Крім того, член фракції БЮТ у Київраді Юрій Дмитрук заявив, що на засіданні постійної регламентної комісії керівництво Київради запропонувало земельні питання, які виносяться на розгляд сесії, "приймати одним голосуванням без відповідного обговорення та розгляду кожного окремого питання про надання в користування чи відведення у власність земельних ділянок".

Дмитрук повідомив, що постійна комісія не підтримала такого проекту рішення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування