Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко наказав Януковичу попіклуватися про студентів

Вівторок, 3 липня 2007, 13:23

Президент Віктор Ющенко звертає увагу прем'єр-міністра Віктора Януковича на необхідність забезпечення повноцінного фінансування бюджетних програм, спрямованих на соціальну підтримку студентства.

"На сьогодні фінансування деяких бюджетних програм, спрямованих на соціальну підтримку студентства, є на низькому рівні", – відзначає президент у листі до Януковича.

Зокрема, досі не розпочалося фінансування заходів за програмою "Ремонт гуртожитків для учнів професійно-технічних навчальних закладів, студентів", недостатньо фінансується пільговий проїзд для студентів тощо, - йдеться в повідомленні прес-служби президента.

Заходи щодо фізичної і спортивної підготовки учнівської та студентської молоді за п'ять місяців цього року профінансовані лише на 24,7% від річного плану, а фінансування пільгового проїзду студентів за той же період складає лише 30,6% від плану на рік, вказується в ньому.

"Прошу взяти під особистий контроль своєчасність і повноту здійснення видатків на вказані програми, доручити Міністерству фінансів переглянути щомісячний розпис Державного бюджету України з метою більш пропорційного розподілу коштів за зазначеними програмами протягом року", – йдеться у листі Ющенка до Януковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування