Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" продовжує розриватися між Луценком і Кириленком

Вівторок, 3 липня 2007, 15:51

Питання про першу п'ятірку мегаблоку "Нашої України", "Народної самооборони" і "Української правиці" ще не вирішене.

Про це на прес-конференції в Донецьку заявив депутат V скликання, заступник голови політради "Нашої України" Зіновій Шкутяк, повідомляє "Остров".

"Я офіційно вам заявляю, що це питання не вирішене", – сказав Шкутяк.

"Я думаю, що пан Третьяков має право висловлювати свою думку", – зазначив він, коментуючи заяву Олександра Третьякова про те, що першу п'ятірку мегаблоку очолить лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко.

"Але в нас досить демократичний спосіб ухвалення таких рішень. Я думаю, що це буде дуже проблематично – у такому плані провести рішення. До міжпартійної конференції я б не поспішав стверджувати, що це буде виглядати саме так", – підкреслив Шкутяк.

Він також висловив думку, що лідером мегаблоку повинен стати голова "Нашої України" В'ячеслав Кириленко.

"Але це (перша п'ятірка мегаблоку) не та проблема, яку сьогодні потрібно вирішувати. У нас багато більш важливих, більш серйозних проблем, ніж хто буде перший у списку", - сказав Шкутяк.

Він переконаний, що головною з таких проблем є "донести свою позицію справедливо і вчасно до жителів Донеччини, наприклад".

"Тому що я впевнений, що якщо ми зуміємо справедливо і вчасно донести нашу позицію, то в нас буде не 1,5 % голосів на Донеччині. Це більша проблема, ніж чи буде Луценко чи Кириленко першим у списку", – сказав Шкутяк.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування