Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На "товарняк з вугіллям" Семенюк відповіла Балозі "барвистим лісом"

Понеділок, 9 липня 2007, 11:45

Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк відкидає звинувачення з боку секретаріату президента щодо нечесної приватизації ВАТ "Луганськтепловозу".

"Закиди керівника секретаріату президента Віктора Балоги, які він собі дозволяє робити на адресу Фонду державного майна, критикуючи приватизацію ВАТ "Луганськтепловоз", відверто цинічні і не можуть не обурювати", - сказано у заяві Семенюк.

За її словами, продаж ВАТ "Луганськтепловоз" "стратегічному інвестору" дає кошти державі та інвестиції на підприємство у сумі більше 2 млрд. грн., "а також забезпечує збільшення робочих місць, заробітну платню, оновлення виробництва, вихід на надійні ринки збуту".

"Вам, пане Балого, звичайно, видніше, скільки коштує "товарняк вугілля" або "барвистого" закарпатського лісу, але не видно, щоб ви де переймалися долею 8 тисяч робітників Луганськтепловозу, котрі до продажу підприємства вже 3 місяці не отримували заробітну платню", - заявляє Семенюк.

Вона також зазначила, що саме в оточення президента "входять люди, які безпосередньо здійснювали сертифікатну приватизацію, за яку рано чи пізно доведеться відповідати".

"І саме вони дають "поради" керівнику держави ламати проекти, які здійснюються не в їхніх інтересах, а в інтересах громадян. Там працює - колишній директор юридичного департаменту Фонду державного майна, який протягом кількох років у середині 90 -х візував сотні документів, згідно з якими підприємства продавалися за сертифікати", - заявляє Семенюк.

"Сьогодні в цих осіб вистачає нахабства заперечувати очевидні речі - те, що продаж ВАТ "Луганськтепловоз" є одним із успішних приватизаційних проектів загальнодержавного рівня", - додала вона.

Раніше Балога звинувачував Семенюк у тому, що вона продала державний пакет акцій "Луганськтепловозу" "за сміхотворною ціною "товарняка" з вугіллям".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували НПЗ
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
Усі новини...