Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький розвісив свої "бігморди" у Львові

Четвер, 2 серпня 2007, 10:22

У Львові з'явилися білборди з зображенням мера Києва Леоніда Черновецького і слоганом: "Україні — столичний рівень життя".

Про це в четвер пише "Комерсант-Україна".

'Фото
Фото "Коммерсант"
За словами директора комунального підприємства "Адміністративне технічне управління", яке контролює розміщення зовнішньої реклами у Львові, Василя Скрипічайка, мер Львова Андрій Садовий звернувся до нього з приводу розміщення рекламної продукції з зображенням Черновецького.

Сам Садовий сказав: "Мені вигідно, щоб рекламні компанії розміщали в місті свою рекламу і платили за це податки в бюджет міста. У період виборів багато політиків будуть себе рекламувати, тому я ставлюся до цього нормально. Головне, щоб Львів наповнювався фінансами".

Крім того, Скрипічайко розповів, що на початку тижня київська фірма Svit Outdoor уклала контракт на розміщення зовнішньої реклами з львівською фірмою "Комтех-плюс".

Однак, за його словами, рекламні щити будуть прибрані. "Контракт передбачав розміщення 17 білбордів із зображенням Леоніда Черновецького терміном на один місяць. Однак представник "Комтех-плюс” повідомив, що контракт розірваний і дана рекламна продукція буде знята у Львові з 2 серпня", — розповів Скрипічайко.

Причиною зняття білбордів він назвав невирішені фінансові питання з замовником.

Водночас, як пише "Комерсант", джерела в Київській міській держадміністрації повідомили, що білборди з Черновецьким не можна розглядати як передвиборну політичну рекламу.

За словами співрозмовника, це "щире побажання столичного мера іншим регіонам гідного рівня життя".

У мерії також повідомили, що подібні білборди передбачається розмістити у всіх містах-мільйонниках.

Хто фінансував проект, і скільки на нього було виділено грошей, джерела не повідомили.

"У крайньому випадку Черновецький і сам міг за них заплатити", — припустив головний художник Києва Віталій Глеба, додавши при цьому, що білборди носять винятково соціальний характер.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...