Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" пообіцяла підняти народжуваність і пенсії

Четвер, 2 серпня 2007, 11:28
Партія "Наша Україна" зобов'язується реалізувати в наступному парламенті низку спеціальних ініціатив, які призведуть до покращення життя населення.

Про це на з'їзді партії заявив її лідер В’ячеслав Кириленко.

За його словами, при цьому партія спиратиметься на соціальні ініціативи президента Ющенка, адресовані майбутньому парламенту.

Зокрема "Наша Україна"  зобов’язується забезпечити підвищення мінімальної пенсії з наступного року на 35 відсотків.

Також вони обіцяють з 1 січня 2008 року збільшити виплати після народження дитини, а також ввести виплати за народження другої дитини в сумі 15 тис грн., та народження третьої дитини - 25 тис грн..

"Водночас ми повинні виходити на високі виплати по середній зарплаті щоб наші люди все більше працювали на себе, а не в того приватного власника в якого вони працюють. Ми будемо домагатися, щоб середня зарплата з середини наступного року становила 2100 грн. ", - заявив Кириленко.

За його словами, ще велика кількість соціальних ініціатив передбачена програмою блоку "Наша Україна – Народна Самооборона", яка буде ухвалена на з'їзді блоку 7 серпня.

Крім того, Кириленко пообіцяв не забувати підтримувати середній і малий бізнес та ухвалити в новому парламенті новий податковий кодекс.

Крім того, "Наша Україна" зобов’язується дбати про гуманітарні цінності, які "завжди були для блоку на першому місці".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування