Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Потрапити до Луценка-Кириленка можна тільки після обіцянки про суїцид

Четвер, 2 серпня 2007, 11:32

Учасниками блоку "Наша Україна – Народна самооборона" зможуть стати тільки ті партії, які гарантуватимуть своє влиття до єдиної партії після виборів.

"Без ухвалення рішення про утворення єдиної партії участь партій у мега-блоці "Наша Україна – Народна самооборона" буде неможливою", - заявив лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко на з'їзді у четвер.

Він повідомив, що рішення про утворення єдиної партії має бути ухвалено на з'їздах 10 партій-учасниць блоку "Наша Україна – Народна самооборона", які відбуваються 2 серпня.

Кириленко заявив, що "першим завданням" у новому парламенті для "Нашої України – Народної самооборони" буде скасування депутатської недоторканності.

"Політрада "Нашої України" ухвалила рішення про те, що жоден кандидат в депутати не зможе отримати місце в списку, якщо не заявить про складення депутатської недоторканності у новому парламенті", - додав він.

Лідер "Нашої України" також заявив, що "помаранчевий" мегаблок спробує повернути довіру розчарованих виборців:

"Ми йдемо на ці вибори з відкритим обличчям, чесно дивимося в очі виборцям, щоб люди, розчаровані в усьому, повірили, що є демократичні національні сили, які готові захищати завоювання Майдану".

Кириленко наголосив, що дострокових виборів не вдасться уникнути: "Безумовне право і Олександра Мороза, і Адама Мартинюка цілодобово перебувати у розпущеній Верховній Раді і демонструвати нескореність. Але ми всі розуміємо, що дострокові вибори набули незворотності".

Як відомо, для створення єдиної партії після виборів партіям-учасницям мега-блоку необхідно ухвалити рішення про саморозпуск.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування