Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович готовий проігнорувати сесію Мороза?

Неділя, 2 вересня 2007, 20:36

Лідер Партії регіонів, прем’єр Віктор Янукович виступає проти проведення позачергової сесії парламенту, якщо це нестиме загрозу дестабілізації ситуації в країні.

"Головне, треба відповісти на питання, чи несе це (позачергова сесія) загрозу. Якщо це несе загрозу, наприклад, дестабілізації ситуації в країні, цього не треба робити", - відповів Янукович на питання ведучого телеканалу "Інтер" у неділю.

Водночас він висловив думку, що "ніяких підстав не збиратися немає".

"Тут треба дуже виважено підійти до порядку денного. Якщо є необхідність у тому, щоб зібратися і розглянути важливі для країни питання, я не бачу тут нічого поганого", - підкреслив він.

"Депутати мають повноваження, і їх ніхто не скасує, згідно з законом", - вважає Янукович.

За словами прем’єра, бюджет 2008 року треба було б розглянути в парламенті "в будь-якій формі" за участю секретаріату президента, не чекаючи 30 вересня.

Крім того, Янукович підкреслив, що не хоче ходити навколо питання зняття недоторканності. "Я готовий розписатись де завгодно, що ми за скасування недоторканності і пільг будь-яких чиновників. Давайте приймемо рішення і не будемо спекулювати цим питанням", - зазначив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування