Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступника Балоги "тимчасово" поставили Дніпропетровським губернатором

Понеділок, 3 вересня 2007, 18:11

Заступника глави секретаріату президента Віктора Бондаря призначено тимчасовим виконувачем обов'язків голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

Відповідний указ президента оприлюднено на сайті президента, де також є указ про звільнення Бондаря з посади заступник глави секретаріату.

Водночас УНІАН із посиланням на прес-службу голови Дніпропетровської ОДА повідомляє, що у понеділок о 16-й годині Бондаря представив керівному складу ОДА секретар Ради нацбезпеки та оборони Іван Плющ.

Крім того Плющ зазначив, що голова Дніпропетровської ОДА Надія Дєєва написала заяву за власним бажанням ще місяць тому. Особисто Дєєва була присутня під час представлення Бондаря.

Журналістів усіх центральних ЗМІ на представлення нового керівника Дніпропетровщини не запросили.

Як відомо, наприкінці липня планувалася поїздка Бондаря до Дніпропетровська, яку пов'язували з наміром представити нового голову облдержадміністрації.

Сам Бондар цю інформацію спростував, заявивши, що на нараді у Дніпропетровську мали розглядатися з-поміж іншого кадрові питання щодо голів райдержадміністрацій.

Утім нарада так і не була проведена через термінове доручення Бондарю від президента відвідати зону стихійного лиха на Волині.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування