Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ натякнула Рудьковському, що за чутки про теракти він може сісти на 7 років

Середа, 5 вересня 2007, 13:49

Служба безпеки України направила запит міністру транспорту Миколі Рудьковському з вимогою надати інформацію з приводу його заяв щодо можливої підготовки теракту.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Згідно зі ст. 6 закону "Про боротьбу з тероризмом, якщо пану Рудьковському стало відомо про підготовку злочину, який може спричинити загибель людей або інші руйнівні наслідки, він як законослухняний громадянин повинен звернутися до правоохоронних органів і надати вичерпну інформацію. Якщо, звичайно, вона у нього є", - зазначає СБУ.

Реклама:

Служба безпеки наголошує, що, якщо громадянин України, з якихось особистих, або політичних міркувань надає завідомо неправдиву інформацію, Кримінальний кодекс України передбачає відповідальність, у тому числі покарання до 7 років позбавлення волі.

Таке покарання передбачає стаття 259 Кримінального кодексу України "завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності".

Як відомо, у вівторок Рудьковський заявив, що до нього доходять чутки про підготовку секретаріатом президента катастрофи з численними жертвами.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування