Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз просить Януковича не відрізати йому зв'язок

Середа, 5 вересня 2007, 14:07

Олександр Мороз просить прем'єр-міністра Віктора Януковича не відключати його урядовий зв'язок, наданий як голові Верховної Ради п'ятого скликання.

Про це він сказав на прес-конференції, повідомляють Українські новини.

Мороз зазначив, що направив відповідний лист Януковичу: "Сьогодні я написав листа до прем'єр-міністра, де, звертаючись до нього зі словами про те, що рішення на основі самодурства (з якої би сторони воно не йшло) не повинне виконуватися, тому що воно суперечить Конституції й закону".

Спікер зазначив, що відповідно до норм закону, голова парламенту забезпечується лініями спеціального зв'язку, які встановлюються в його кабінеті й за місцем проживання.

"Указ президента, виданий з цього приводу, свідчить про дріб'язковість самого президента й про те, що він порушує закон", - сказав Мороз.

Як відомо, раніше у розпорядження "Української правди" потрапив проект указу президента про припинення забезпечення урядовим зв'язком посадових осіб Верховної Ради.

"Зупинити на період до відкриття першого засідання Верховної Ради шостого скликання дію указу президента від 23 січня 2007 року № 35 "Про переліки посад абонентів урядового зв'язку" в частині, що стосується забезпечення урядовим зв'язком посадових осіб Верховної Ради п'ятого скликання", - йдеться в тексті указу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...