Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорноволу "зливають" інформацію зі штабу БЮТ?

П'ятниця, 7 вересня 2007, 13:56

Член Партії регіонів Тарас Чорновіл заявляє, що ще кілька тижнів тому знав про плани БЮТ здійснити у Донецькій області провокацію з нападом на активістів цього блоку.

Про це Чорновіл сказав на прес-конференції в штабі Партії регіонів в Донецьку, повідомляє УНІАН із посиланням на "Остров".

"Приблизно три тижні тому надійшли матеріали про те, що в Донецькій області Блоком Юлії Тимошенко готуються певні провокації", - зазначив представник Партії регіонів.

"Причому, опис цих провокацій, за тими даними, які нам прийшли, був достатньо точним. Ця провокація готувалася приблизно місяць тому, на неї був виписаний кошторис, в якому також був пункт "оплата потерпілим", - розповів Чорновіл.

Він підкреслив, що ця провокація повинна була показати, як "донецькі бандити б'ють передову українську молодь".

На питання журналістів, чи може Чорновіл назвати суму, яка вказувалась в названому ним "кошторисі", він відповів: "Я не можу назвати суму, мені продиктували цю інформацію по телефону мої хороші друзі, які сьогодні в БЮТ не на самих високих постах, але це мої старі хороші друзі".

"Колись ми разом брали активну участь в акціях опозиції "Україна без Кучми". Вони самі опинилися не в своїй тарілці, і тому іноді звідти я одержую інформацію", - пояснив член Партії регіонів.

"Вони мені процитували окремі пункти документа. Ці люди мені неправду б не сказали. Про суму я не питав", - додав Чорновіл.

На питання, чи припускає Чорновіл, що подібні "старі хороші друзі" можуть діяти і в таборі Партії регіонів, він відповів, що "звичайно, припускаю".

Як відомо, 13 серпня Чорновіл звинуватив лідера БЮТ Юлію Тимошенко у підготовці провокації у Донецьку.

Зі свого боку Тимошенко спростувала подібні звинувачення, звернувшись до Партії регіонів з проханням уважніше стежити за тим, що "саме курить чи нюхає Тарас".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування