Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів нагадає Ющенку про "густу щетину" Тимошенко

Субота, 8 вересня 2007, 13:09

"Союз молоді регіонів України" (молодіжне крило Партії регіонів) у суботу організує акцію з назвою "Освіжимо пам'ять виборцю: 2 роки відставці Тимошенко".

Як нагадує прес-служба Партії регіонів, саме 8 вересня виповнюється рівно два роки з моменту підписання Віктором Ющенком указу про звільнення Юлії Тимошенко з посади прем'єр-міністра "через найбільший у новітній історії України корупційний скандал, пов'язаного зі спробою списати багатомільярдні борги компанії ЄЕСУ, і некомпетентність".

Учасники акції зберуться біля столичного стадіону "Динамо" і вирушать до секретаріату президента, щоб висловити подяку главі держави за належну оцінку діям Юлії Тимошенко на посаді глави уряду.

Як відзначає прес-служба, "у той день Україна й весь світ довідалися про те, що в самопроголошеного "борця" з корупцією Юлії Тимошенко "рильце" не просте в "пушку", а в густій "щетині".

"Співвітчизники! Ми звертаємося до Вас! Не вірте професійним аферистам від політики! Не вірте тим, хто ніколи не дивився на владу інакше, як на особисту годівницю, а на людей – як на "біомасу", на плечах якої вони неминуче в'їдуть у високі кабінети", - підкреслюють у Партії регіонів.

"Адже такі, як Тимошенко і Ко, подібно Мачусі у виконанні Фаїни Раневської з фільму-казки "Золушка", завжди будуть шкодувати про те, що "королівство малувате, розгулятися ніде", - йдеться в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...