Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Газпром" сказав Бойку, що він "не богодільня"

Середа, 3 жовтня 2007, 14:29

Перший віце-прем'єр Дмитро Медведєв і глава Мінпаливенерго України Юрій Бойко домовилися, що Україна візьме під контроль діяльність господарчих об'єктів і забезпечить домовленості з "Газпромом".

Про це повідомили джерела Газети.Ру.

"Газпром" – "не богодільня, а велика компанія, яка не може ставити під загрозу свої інвестиційні плани, в залежність від боргової ситуації і постачань", - заявив Медведєв за підсумками зустрічі в Москві.

"Європейські споживачі не постраждають саме тому, що, я сподіваюся, українські колеги знайдуть можливість для вирішення цієї ситуації", - сказав він.

Медведєв додав, що для європейських споживачів ситуація буде комфортною, тому що Україна взяла ситуацію під урядовий контроль, повідомляють РИА Новости.

"Вони взяли цю ситуацію під урядовий контроль, подивимося, у що це виллється", - відзначив він.

У свою чергу міністр енергетики України заявив, що уряд країни візьме під контроль діяльність своїх господарчих суб'єктів у газовій сфері.

"Ми сьогодні з Олексієм Борисовичем Міллером (глава "Газпрому") обговорили всі проблеми, ми візьмемо під контроль діяльність наших господарчих суб'єктів і забезпечимо домовленості з "Газпромом", - сказав Бойко на зустрічі з Медведєвим.

Український міністр висловив сподівання на якнайшвидшу стабілізацію ситуації. "Я сподіваюся, що найближчим часом ситуація стабілізується", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...