Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко виставить запобіжники проти Партії регіонів

Середа, 3 жовтня 2007, 18:30

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко переконана, що демократичні сили виграли вибори незважаючи на затягування підрахунку результатів деякими регіонами.

Про це вона заявила на прес-конференції у Києві.

"Результат виборів уже відомий – і ті дільниці, на яких сьогодні Партія регіонів, СПУ та КПУ у штучному порядку, силою стримують подання бюлетенів до ЦВК нічого не змінять", - запевнила Тимошенко.

За її словами, демократичні сили згідно з результатами виборів мають "навіть чисто математично" перевагу щодо місць у парламенті, а тому у широкої коаліції без їх участі "немає жодних шансів".

На запитання про те, що перевага БЮТ і НУНС становить лише кілька голосів і що вони робитимуть, якщо їх опоненти "знову принесуть до парламенту дві валізи грошей", вона сказала, що "Партія регіонів може кидати гроші, але ми зараз виставляємо запобіжники проти цього".

"Думаю, що десь протягом двох тижнів ви будете про них знати", - додала Тимошенко.

Вона також повідомила, що спілкувалася з представниками "Нашої України-Народної самооборони" після заяви президента і її запевнили, що вони не підтримують створення широкої коаліції.

При цьому Тимошенко не відповіла на питання, чи підтримає БЮТ висунення В'ячеслава Кириленка на посаду спікера.

Лідер БЮТ зазначила, що якщо політрада "Нашої України" ухвалила таке рішення, то воно "цілком логічне", але потрібно, щоб таке рішення ухвалила і політрада блоку (НУНС).

"А ми маємо дуже хороші політичні відносини з паном Кириленком", - запевнила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування