Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк у Душанбе зустрінеться з Путіним

Четвер, 4 жовтня 2007, 11:40

У Душанбе у четвер розпочинається засідання Ради міністрів закордонних справ держав-учасниць Співдружності незалежних держав.

Українську делегацію очолює міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, повідомляє УНІАН.

У п’ятницю у Душанбе відбудеться засідання Ради глав держав СНД.

За словами керівника прес-служби МЗС України Андрія Дещиці, міністр планує зустрітися з президентами кількох держав, зокрема, з президентом Росії Володимиром Путіним.

Дещиця зазначив, що під час зустрічі планується обговорити питання підготовки засідання міждержавної комісії "Ющенко-Путін".

Окрім того, Яценюк зустрінеться з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим та обговорить підготовку зустрічі в Бєлгороді 18 жовтня.

За словами Дещиці, ця зустріч буде присвячена прикордонному співробітництву, зокрема, передбачається підписання угод між прикордонними областями України і Росії.

Окрім того, Дещиця повідомив, що порядок денний засідання Ради міністрів закордонних справ та Ради глав держав - учасниць СНД містить близько 20 питань, зокрема щодо концепції подальшого розвитку СНД та Плану основних заходів в їх реалізації, а також питання щодо пропозицій узгодженої міграційної політики держав - учасниць СНД.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування