Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича не пакують валізи, а готуються до зими

Вівторок, 9 жовтня 2007, 11:27

Уряд Віктора Януковича не готується до відходу і на своєму засіданні в середу планує розглянути питання підготовки до опалювального сезону.

Про це сказав в інтерв'ю журналістів міністр житлово-комунального господарства Олександр Попов, повідомляє Ліга.

Відповідаючи на питання, чи не отримували члени уряду після попередніх результатів виборів "вказівки пакувати валізи", Попов відзначив: "Я вам чесно скажу: Віктор Федорович завжди на засіданнях уряду і на нарадах ставить питання про те, що політика політикою, а уряд повинен працювати".

Зокрема, у середу, за словами Попова, на засіданні уряду головним питанням буде підготовка до опалювального сезону.

"Я як міністр задоволений тим рівнем підготовки, який є в нашій державі", - підкреслив він і пояснив, що більше половини регіонів завершила підготовку до опалювального сезону, в інших готовність складає 98-99%.

Відповідаючи на питання, чи готуються все ж таки міністри передавати справи своїм наступникам, Попов сказав: "Я б не ділив шкуру невбитого ведмедя. Давайте дочекаємося всіх процедур, передбачених законом".

Як відомо, президент Віктор Ющенко доручив лідерам політичних сил, що пройшли до українського парламенту, протягом п'яти днів внести пропозиції щодо формату майбутньої коаліції і кандидатури прем'єр-міністра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...