Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівці ще сподіваються зробити "дерибан" у Черновецького нелегітимним

Четвер, 1 листопада 2007, 09:39

Фракція БЮТ у Київраді сподівається, що після 5 листопада територіальна виборча комісія зможе зареєструвати нових депутатів від блоку.

Про це заявив заступник голови фракції Юрій Дмитрук.

За його словами, фракція оскаржила в Адміністративному суді Києва рішення Дніпровського райсуду, який зупинив розгляд позову депутата Олександра Даніліна щодо застосування імперативного мандату щодо депутатів рад місцевих рівнів, поки відповідне рішення не винесе Конституційний Суд.

"Наша скарга розглядатиметься 5 листопада і, сподіваюсь, суд ухвалить рішення щодо забезпечення позову: чи має територіальна виборча комісія право реєструвати нових депутатів", - сказав Дмитрук.

Він також нагадав, що кваліфікаційною комісією дії судді Дніпровського суду були визнані неправомірними і на сьогодні вона вже не є суддею.

Крім того, Дмитрук нагадав, що під час розгляду справи у приміщенні суду вимикалося світло.

"Вони хотіли заблокувати процес, але, я думаю, їм це не вдасться", - сказав він.

Водночас, за словами секретаря Київради Олеся Довгого, Дніпровський суд "поставив крапку в питанні легітимності Київради".

"Я думаю, після цього пристрасті вщухнуть, і ми продовжимо роботу над бюджету, який буде ще більш соціальним, ніж попередній", - сказав він.

Раніше БЮТівці заявляли, що у разі ухвалення судом рішення на їхню користь, усі рішення Київради, починаючи з моменту виключення з фракції БЮТ низки депутатів, будуть нелегітимними, зокрема, земельні рішення, ухвалені на сесії від 1 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування