Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди дали тільки БЮТ і НУНС позитивний баланс

Понеділок, 5 листопада 2007, 13:11

Позитивний баланс думок в Україні має тільки один можливий формат парламентської коаліції - на основі Блоку Юлії Тимошенко і "Наший України - Народної самооборони".

Такі дані опитування, проведеного компанією "ФОМ-Україна" і представленого її генеральним директором Олександром Бухаловим.

Бухалов підкреслив, що позитивно до такої коаліції ставляться 44,8% респондентів, тоді як негативно - 42,1%. Решта варіантів коаліцій, за його словами, мають негативний баланс, повідомляє Ліга.

Так, до більшості в складі БЮТ, "Нашої України - Народної самооборони" і Блоку Литвина 40,7% опитаних відносяться позитивно, а 44,1% - негативно.

Коаліцію Партії регіонів і блоку НУНС (незважаючи на заяви політиків, що такий формат найбільше відповідає очікуванням людей) вітають лише 25% українців, тоді як не бажають такого розвитку подій 55,5%.

До ще більш широкої коаліції - Партії регіонів, НУНС і КПУ - 28,3% ставляться  позитивно і 54,1% - негативно. А до коаліції в складі Партії регіонів, НУНС, КПУ і Блоку Литвина позитивно ставляться 30,2%, і негативно – 49,7%.

За словами Бухалова, є серед респондентів і ті, хто позитивно ставиться до коаліції Партії регіонів і Блоку Юлії Тимошенко - 13,7%, але все-таки в такої більшості набагато більше супротивників - 66,4% респондентів.

Опитування проводилося з 18 по 28 жовтня поточного року методом інтерв'ю за місцем проживання. Були опитані 2000 респондентів у віці від 18 років у 160 населених пунктах України. Похибка вибірки не перевищує +/- 2,2%.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування