Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пропонує Януковичу наслідувати з поляків

Вівторок, 6 листопада 2007, 16:33

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає Партію регіонів, Компартію і Блок Литвина брати приклад з Польщі в плані оперативності формування парламентської коаліції після виборів.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналістам по закінченні засідання робочої групи по підготовці першого засідання Верховної Ради VІ скликання у вівторок, повідомляє Ліга.

Зокрема, Тимошенко сказала: "Я думаю, що Партії регіонів, комуністам і Блокові Литвина непогано було б познайомитися з досвідом сусідньої країни, Польщі, що також провела дострокові вибори , - набагато пізніше, ніж в Україні, - і через п'ять днів після дня голосування сейм приступив до роботи, вже обрали керівництво парламенту, і вони сьогодні демонструють злагодженість".

"І, до речі, до великої честі президента Качинського, він відразу, буквально через кілька годин після підведення підсумків, сказав, що опоненти в парламенті перемогли, і ніякого саботажу абсолютно немає по роботі нової коаліції", - додала вона.

Тимошенко сказала, що хотіла б, щоб Партія регіонів, Компартія і Блок Литвина "вивчали досвід сусідніх країн і не робили в країні хаос".

Раніше Тимошенко заявила, що, усупереч заявам про стабільність, Партія регіонів саботує початок роботи нового парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування