Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко веде облік своїх депутатів, яких кличуть на посиденьки

Середа, 7 листопада 2007, 15:35

Блок Юлії Тимошенко веде облік своїх кандидатів у депутати, яких намагаються підкупити представники політичних опонентів.

Про це заявила лідер блоку Юлія Тимошенко після засідання робочої групи у середу.

"Ми як педантична політична сила ведемо облік тих депутатів з нашої фракції, яких запрошували на певні посиденьки і пропонували достатньо серйозні гроші за зраду демократичної коаліції", - сказала вона.

За словами Тимошенко, на даний момент БЮТ нарахував 56 таких кандидатів у депутати, "56 з яких відмовились від такої пропозиції".

"Я думаю, що така бухгалтерія, позитивна для демократичної коаліції, буде вестися, але ще зайвий раз я хотіла б сказати, що Партія регіонів з розпуском парламенту, який мужньо зробив президент, нічого не навчилася і вони далі пробують використовувати ті самі методи", - додала лідер БЮТ.

Тимошенко висловила впевненість у тому, що навіть якщо Партія регіонів спробує підкупити всі 156 депутатів від БЮТ, вона все одно отримає відмову.

У свою чергу лідер блоку "НУ-НС" Юрій Луценко спростував інформацію щодо можливості підкупу своїх депутатів "за 15 мільйонів доларів плюс ще 5, якщо приведуть знайомих" з метою непідтримки демократичної коаліції.

"Вперше від вас чую. Усі депутати від "Нашої самооборони" є відданими своїм зобов'язанням перед виборцями і як один будуть голосувати за створення демократичної коаліції. У нас немає жодних проблем", - наголосив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування