Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція шукає стрільця з Ай-Петрі

Четвер, 8 листопада 2007, 12:34

Міліція встановлює особистість людини, що стріляла з мисливської рушниці або обріза в інциденті на плато Ай-Петрі в Криму.

Про це на брифінгу заявив начальник прес-служби МВС Костянтин Стогній, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Йде робота з встановлення тієї людини, що стріляла у юрбі з мисливської рушниці або обріза", – сказав Стогній.

Він відзначив, що в результаті пострілу 1 людина була поранена у живіт.

Водночас у прес-службі кримської прокуратури повідомили про порушення кримінальної справи за фактом вогнепального поранення одного з громадян під час подій на Ай-Петрі.

Кримінальну справу порушено за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України - навмисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У ході розслідування слідчі прокуратури встановлять, хто саме і з якої зброї зробив постріл.

У прес-службі відзначили, що за результатами перевірки і службового розслідування подій, що відбулися 6 листопада на плато Ай-Петрі, прокуратура Криму прийме обґрунтоване рішення, і про результати перевірки громадськість буде поінформована.


Як відомо, начальник ГУ МВС у Криму Анатолій Могильов заявляє, що дії міліції під час зносу самовільних будівель на плато Ай-Петрі були адекватними протистоянню кримських татар.

У середу, 7 листопада, Меджліс кримсько-татарського народу вимагав відставки Могильова у зв'язку з його причетністю до масового побиття кримських татар на плато Ай-Петрі.

Вранці 6 листопада міліція ліквідувала будівлі кримських татар, розташовані на самовільно зайнятій земельній ділянці на плато Ай-Петрі в Криму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування