Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем'єрство Тимошенко зустріли оплесками і вигуками "Юля! Юля!"

Четвер, 6 грудня 2007, 10:30

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк оголосив про внесення президентом до парламенту кандидатури Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра.

"Я хотів би довести до вашого відома абсолютно нові обставини, які дещо змінюють в тому числі і наш порядок денний і подальші домовленості", - зазначив Яценюк.

"Щойно президентом внесено пропозицію щодо призначення на посаду прем'єр-міністра Тимошенко Юлію Володимирівну", - додав спікер.

Його слова депутати підтримали оплесками та вигуками "Юля! Юля!".

"У нас при цьому на порядку денному залишається низка невирішених проблем. Керівні органи Верховної Ради: заступник голови ВР та перший заступник голови, усі комітети і кілька різних пропозицій щодо законотворчості у Верховній Раді", - зауважив Яценюк.

"Задля проведення консультацій з президентом у 5-денний термін ми повинні прийняти рішення щодо призначення прем'єра", - наголосив спікер.

Крім того, за словами Яценюка, необхідно провести консультації, коли президент представить кандидатуру прем'єр-міністра у Верховній Раді, для доведення позиції ВР президенту щодо створення керівних органів парламенту і безконфліктного їх розподілу.

З огляду на це голова Верховної Ради запропонував закрити ранкове засідання парламенту і продовжити роботу на вечірньому засіданні, о 16 годині. Крім того, спікер повідомив, що на 15 годину заплановано погоджувальну раду.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...