Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі відправили Литвина в опозицію і відмовились від крісла

Четвер, 6 грудня 2007, 10:38

"Регіонал" Михайло Чечетов заявляє про створення в парламенті "Народної опозиції", яка не голосуватиме за прем'єрство Юлії Тимошенко.

Про це він сказав, відповідаючи на питання журналістів, у четвер.

За його словами, до складу цієї опозиції увійшли фракції Партії регіонів, Комуністів і Блоку Литвина.

"Жодного голосу за Тимошенко Партія регіонів, Блок Литвина і Партія комуністів не дадуть. Вони складають народну опозицію антинародній казарменій більшості", - сказав він.

Водночас він додав, що подання кандидатури Тимошенко виконане без порушення процедури, і "треба віддати належне цьому молодому, талановитому державному менеджеру (спікеру Яценюку)", який регламенту досі не порушив.

Крім того, він сказав, що Партія регіонів відмовляється від претензій на посаду першого віце-спікера і підтримуватиме при обранні на цю посаду представника будь-якої фракції, яка "входить до "Народної опозиції".

На питання, коли буде формалізована діяльність цієї опозиції і чи знає Литвин про те, що він входить до її складу, Чечетов сказав: "Це питання наступного порядку"

Він додав, що причиною його висновку про існування цієї опозиції стала консолідована діяльність усіх трьох фракцій у парламенті, а саме те, що вони "ставлять інтереси держави вище партійних і корпоративних".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування