Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк підозрює Тимошенко у "рейдерстві"

Понеділок, 4 лютого 2008, 12:43

Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк вважає, що призначення головою ФДМ представника БЮТ означатиме перерозподіл майна на користь кандидата в президенти Юлії Тимошенко.

Про це вона заявила в інтерв’ю газеті "Товариш", повідомляє прес-служба Соціалістичної партії.

"Я хочу підкреслити – справа не в Семенюк, сьогодні йдеться про рейдерське захоплення трьох конституційних органів влади – Антимонопольного комітету, Державного комітету з телебачення і радіомовлення та ФДМУ", - заявила Семенюк.

При цьому вона наголосила, що "ці конституційні органи закріплені у Конституції, гарантом якої є президент".

"Невипадково Конституція не наділила прем'єр-міністра правом звертатися до Верховної Ради з поданням на звільнення керівників цих органів. Запекла боротьба за Фонд, АМК та Держтелерадіо йде тому, що саме ці інституції відіграватимуть ключову роль у президентській виборчій кампанії", - переконана Семенюк.

"На сьогодні призначення БЮТівця головою ФДМУ означатиме тільки те, що ніякої реприватизації не буде - буде перерозподіл майна на користь кандидата в президенти Юлії Тимошенко", - наголошує соціалістка.

Семенюк також зазначила, що вона – "єдиний голова ФДМУ, який пройшов голосування з першого разу й був підтриманий конституційною більшістю".

"Я хочу запевнити, що я ніякої заяви про звільнення не писала", - наголосила вкотре Семенюк.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування