Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" поговорить про переформатування коаліції і втікачів

Субота, 1 березня 2008, 10:59

Політрада партії "Народний союз "Наша Україна" обговорить соціально-політичну ситуацію в Україні, створення єдиної партії на базі блоку НУ-НС, а також ситуацію в центральній контрольно-ревізійній комісії партії.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомило джерело в НСНУ в суботу.

За словами джерела, формально на суботньому засіданні політради партії заплановано 4 питання, крім перерахованих, останнім питанням стане "різне".

Співрозмовник також пояснив, що питання про центральну контрольно-ревізійну комісію обумовлене тим, що цю комісію очолював Михайло Полянчич, який вийшов зі складу партії.

Крім того, співрозмовник агентства підкреслив, що суть бесіди на засіданні політради також буде зводитися і до обговорення ситуації в стінах українського парламенту в зв'язку з блокуванням його роботи, а також як один з можливих варіантів розвитку ситуації - переформатування парламентської коаліції.

Учасники засідання, за словами джерела, також розглянуть питання про вихід з рядів партії її представників. У той же час джерело висловило сумнів, що будуть прийняті якісь рішення з цього приводу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування