Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черномирдін порадив питати про газ у Тимошенко

Неділя, 2 березня 2008, 10:24

Новий президент Росії продовжить традиції позитивного розвитку російсько-українських відносин, вважає посла РФ в Україні Віктор Черномирдін.

Як сказав він журналістам після голосування на виборчій дільниці в Києві, цьому будуть сприяти, зокрема, і нещодавні візити до Москви президента й прем'єра України Віктора Ющенка і Юлії Тимошенко.

При цьому Черномирдін не дав чіткої відповіді на питання журналістів, чи відбудеться з 3 березня зниження на 25% поставок газу з Російської Федерації в Україну.

"Це ви повинні запитати у свого уряду - вони розплатилися, вони не залишать громадян України без газу?" - цитує посла "Інтерфакс-Україна".

У Росії в неділю проходять вибори президента. За цей пост борються 4 кандидати. Це кандидат від партії "Єдина Росія" перший віце-прем'єр Дмитро Медведєв, лідери КПРФ і ЛДПР Геннадій Зюганов і Володимир Жириновський, а також лідер Демократичної партії Росії Андрій Богданов.

Моніторинг виборів здійснюють 235 міжнародних іноземних спостерігачів і більше 1 млн національних спостерігачів, повідомив член ЦВК РФ Ігор Борисов у неділю на прес-конференції.

Секретар ЦВК РФ Микола Конкін повідомив "Інтерфаксу", що російські виборці голосують на президентських виборах більш активно, ніж на виборах депутатів п'ятої Державної Думи, що відбулися 2 грудня.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування